Докато  описва шест причини, заради които партиите на протеста“ трябва да

...
Докато  описва шест причини, заради които партиите на протеста“ трябва да
Коментари Харесай

И какво следва след минетка, комунисти и глупаци? Подкрепа срещу достойнство - избори или тюрлюгювеч

 Докато  описва шест аргументи, поради които " партиите на митинга “ би трябвало да поддържат държавното управление му, дясната му ръка  пише напълно друго.

" Минетка, ъъъъ, минутка за признание на една комунистка ", написа Йорданов във връзка гостуването на Татяна Дончева в " Панорама ".

" Боже, колко глупост има по тоя свят? “. Това пък е за Николай Хаджигенов във връзка думите на юриста, който сподели: " Да си създадем личен ГЕРБ? Няма да вземам участие. Чакам Има Такъв Народ да поумнеят политически? “

И какво следва след " минетка “? Дали " комунистите и простаците “ имат достолепие да покажат междинен пръст на Трифонов. Или поради жаждата за власт непременно ще се признаят за простаци. 

Трифонов това им споделя: " Комунисти и простаци, подкрепете ни, нали имаме единодушие по шест значими въпроса. А вие си бъдете комунисти и простаци, това не ме интересува. Иначе още веднъж на избори, избирайте “.

 и той това им написа: " Аз да ви кажа какви сте, пък чакаме поддръжка, несъмнено “.

Йорданов е прав ненапълно, както и Трифонов, както и Дончева, както и Хаджигенов. Проблемът е всеки да си откри мястото в този тюрлюгювеч. Това предлага на политическия тезгях " ИТН “. Предлага поддръжка против достолепие. Подкрепата е власт, изчегъртване и значителност на незначимото. Достойнството е друга работа и не е за политици, които от дълго време не обръщат внимание по какъв начин ги назовават.

Все още има вяра – държавно управление, подкрепено от " минетки, комунисти и простаци “.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР